maanantai 15. syyskuuta 2014

Haaveilua Habitaressa

Habitaremessut ovat muodostuneet syksyni kohokohtiin. Pieni päivän matka pääkaupunkiin piristää aina ja niin kävi tälläkin kerralla. Tänä vuonna keskityin tutkimaan erilaisia led-valoratkaisuja, mutta niistä en ottanut valokuvia. Kotimme valaistus arkieteisessä ja kodinhoitotiloissa kaipaisi päivitystä, mutta kaikki aikanaan. Ideoita saimme kyllä runsaasti tältä reissulta ja pienen tuliaisenkin kotiin.

Olin liikkeellä puolisoni kanssa ja kuljimme kiireettöminä. Tässä muutamia hajanaisia otoksiani. 


Tässä valaisimessa oli leikkisyyttä ja pirteyttä. Näitä oli saatavilla eri värisillä johdoilla. 

Tässä pyyhetelineessä oli veikeää tunnelmaa ja hyllylle mahtuu kaikki tarpeellinen. Mielestäni kiva idea.

Tänä vuonna kiinnitin huomion myös erilaisiin hengareihin, sillä niihinkin oli tuotu erilaisia tyylejä. Ihastuin vähän näihin puisiin. 


Tässä yksi ihanimmista ideoista. Vintagetarjotin Zoco Homen osastolta. Ihastelimme näitä yhdessä ja laittaisimme kodissamme yläkerran porrasaukkoon seinälle koristeeksi. Käsintehtyä taidetta. Jätimme asian vielä hautumaan.
Valikoima oli runsas ja sen vuoksi olikin vaikeaa päättää heti, mikä niistä olisi juuri se kaunein ja sopiva meidän kotiimme. Ihania tuotteita muutkin olivat kyseisellä osastolla ja niitä täytyy tutkia myöhemmin tarkemmin.

Tämä viehättävä pikkupöytä löytyi Jackpointin esittelyalueelta. Olenkin vertaillut pikkupöytä, mutta tämä ei muuttanut meille. Kaunis se oli silti kaikessa siroudessaan ja soveltuisi myös ulkokäyttöön. 

Habitaressa oli tänä vuonna myös paljon saunaosastoja esittelyssä. Tämän saunan lauteiden muoto miellytti minua, mutta käytännöllisyys on ehkä eri juttu. 

Tämä sauna miellytti väritykseltään ja puuseppämieheni tutki tarkoin lankkujen leveyttä ja materiaalia. Leveät laudepuut toivat tähän saunaan selkeyttä ja tukevuutta. 

Tässä kiukaiden kuningas, josta vielä haaveilen. Unelmia täytyy olla, mutta kyllä tästä hyvät löylyt saisi pihasaunassa. Vesisäiliön muotoilukin miellytti silmääni. 

Tässä tuliainen, josta taisin jo postaukseni alussa mainita. Hän on upouusi kotimme Neiti Pölyhuiska.


Kokeilin tätä jo käytännössä ja strutsin sulat toimivat pölyjen huiskuttelussa täydellisesti. Puhdasta tuli ja tällä kerralla Neiti Pölyhuiska saa olla esillä kodinhoitohuoneessamme. Iloisen kirjava ja kukertavan värinen edeltäjänsä sai jäädä eläkkeelle. 

Tällaisia tunnelmia minun Habitarereissustani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.