perjantai 12. syyskuuta 2014

Muistoja tämän kesän asuntomessuilta

Tänä kesänä pääsin asuntomessuille yksin. Yleensä olen ollut puolisoni kanssa, mutta hän oli juuri silloin työmatkalla, kun minulla oli mahdollisuus käydä tutustumassa kohteisiin. Otin päivääni asenteen, ettei minulla ole kiire. Kuljin rauhassa, ihastellen ja unelmoiden. Pysähdyin välillä kahvikupposen ääreen. Oli kaunis kesäpäivä. Kuvat ovat kaikki asuntomessukodeista - eivät siis minun kodistani. 

Tämä peitto ja sen tekijä saavat ihailuni ja haluaisinkin tietää, miten tämä on toteutettu? En ole löytänyt siihen vielä vastausta. Haluaisin itsekin tehdä tällaisen omaan kotiini, jos löytäisin ohjeen. Tämä on todella kaunis ja voisinpa nukkua tämän alla päiväunetkin!

Tämä ihana ja persoonallinen työpiste sopisi meidänkin neitokaisen huoneeseen. Yksinkertainen on kaunista. 

Olen jo pitkään miettinyt, että miten ripustaisin lastemme parhaat ja ihanimmat vauva-ajanvaatteet esille. Tämä taitaa olla ratkaisu siihen ❤️.

Tässä on kiva idea kotoiseen kesäkeittiöön. Tykkään erityisesti noista purnukoista ja hyllyistä.

Nämä ovat suosikkejani, mutta en ole vielä hankkinut niitä näitä kotiini. Unelmia täytyy olla; on mitä odottaa, kun ei heti toteuta kaikkea.

Tässä lisää samoja äskeisiä astioita ja ihastuin myös tuohon hyllyyn, joka on seinällä. Se on myös mielestäni kaunis ja mielenkiintoinen säilytysratkaisu.

Miksi pöytäliinan tulisi olla aina suorassa? Pöytä on myös persoonallinen taidonnäyte ja keltainen jakkara piristää kummasti. Jokaisessa kodissa tulisi olla yksi pirteä, keltainen tuoli. Minulla jo on. 

Tämän terassin selkeys ihastutti. Ei mitään turhia tavaroita. 😊

Tämä vuode oli ylellinen ja ihastuttava, vaikka musta seinä imi paljon valoa. 

Minulle rakkain ja tärkein osuus oli saunaosastot, sillä suunnittelemme parhaillaan pihasaunaamme. Tässä ideoita sinne. 

Tämä seinä oli ihastuttavan näköinen luonnossa ja onnea on asua ja elää puusepän kanssa.

Tämä narusysteemi oli jännittävä ja hauska ratkaisu. Tässä vielä toinen kuva.
Yksinkertainen idea, mutta toimiva ratkaisu ja moneen tilaan sopiva.

Tässä vielä pihasaunapohdintaa värimaailman suhteen. Vielä emme ole päättäneet kumpi vie voiton: musta vai valkoinen. Molemmat ovat kauniita. 

Tykkään siitä, että kodissani on myös vanhempia esineitä ja tämä ratkaisu oli mukava kontrasti modernille kylpyhuoneelle. Pukuhuoneessa olikin vanha kaappi. Se antoi kodikasta tunnelmaa ja tuoksua sekä ajanpatinaa. 


Näihin messutunnelmiin päätän postaukseni ja toivon rentouttavaa syyskuun iltaa sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.