keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Roberope ja vauva-ajan käsitöitä

Ripustin tänään asuntomessuilla ihastukseni herättäneen Roberope köyden kattoon. Tämä paikka on tosin väliaikainen ratkaisu, mutta halusin tietää, miltä tämä köysinaulakko näyttää ihan oikeasti. Tänä iltana myös tutkimme vauva-aikaisia vaatteita ja ompelemiani pikkuvaatteita. Ompelin silloin noin 13 vuotta sitten paljon lapsillemme vaatteita. Tein niitä myös vanhoista, hyväkuntoisesta aikuisten vaatteista. 


Tässä Roberope ilman somisteita. Tykkään tästä yksinkertaisesta ideasta.



Tässä kuvassa olevat farmarit olen ommellut omista farkuista, jotka eivät olleet enää silloin mieluisat. Näitä on säilytetty 13 vuotta. Hyvin ovat säilyneet.


Tämän paidan olen ommellu mummolasta saadusta Marimekon paidasta. Napitkin pystyin hyödyntämään. Tämän paidan avulla esikoisemme on oppinut avaamaan ja sulkemaan napit.


Esikoisemme oli niin miniatyyri pienokainen, että nämä pienet vaatteet olivat hänelle valtavan suuret. Kuvassa näkyvä mekko on prinsessamme, toisen lapsemme, ensimmäinen mekko.


Prinsessamme kultakutri sai tämän mekon jo sairaalaan lahjaksi. Hänen syntymä oli niin ihme, että saimme monen ystävän pään sekaisin. Olen onnellinen, että voin kiitollisin mielin tutkiskella näitä vauva-ajan muistoja. Yhdessä katsoimme vaatteita, ompelutöitäni, joita tässä on esillä vain murto-osa. Onnea on onnelliset mielen muistot. Oma historia on tärkeä asia hyväksyä - antaa muistojen tulla sellaisina kuin ne ovat. Ne kannattelevat meitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.