torstai 18. syyskuuta 2014

Uniikkia taidetta

Esittelen kotini rakkaan taideteoksen, joka tehty ja omistettu meidän perheelle. Taideteos ilmentää elämäämme, sillä taiteilija pyysi kirjoittamaan perheellemme tärkeitä asioita paperille. Niiden kautta hän maalasi tämän kauniin teoksen ja kirjoittamamme sanat hän kirjoitti latinaksi tauluumme. Tämä on uniikki kappale ja juuri meille rakkaudella valmistettu. Tykkään teoksesta ja se tuo iloa jokaiseen päivääni. Teos on kolmiosainen ja olohuoneemme tärkeä sisustuselementti. 

Taiteilija tekee taideteoksia tilauksesta ja hän valmistaa juuri sinulle tai perheellesi uniikin teoksen, joka ilmentää elämääsi. Meidän kotiimme tämä teos sopii hyvin. Teos ilmentää elämäämme seitsemän sanan avulla; elämässä tärkeitä asioita ovat usko, toivo, rakkaus, koti, perhe, ystävät ja luonto. Tämän uniikin taideteoksen värimaailma sointuu hyvin kotimme sisustukseen. 

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä taiteilijaan. Hänen luvallaan liitän tähän postaukseen ystävämme, taiteilijan yhteystiedot: maikki.nuorala@elisanet.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.