lauantai 15. marraskuuta 2014

Lämpimiä ajatuksia joka silmukkaan


Olen viimepäivien aikana neulonut melkeinpä joka välissä. Minulla on useampi neuletyö aina kesken ja se antaa mahdollisuuden tehdä juuri sitä, mikä tuntuu sopivalta. Tämän neuletyön puikot herättävät hilpeyttä perheessämme. Niitä kutsutaankin "verhotangoiksi", sillä ne ovat nroa 20. Näillä puikoilla neuloessa työ edistyy nopeasti ja työtä on lupsakkaa tehdä. Ohje on ihan itse keksitty summittainen silmukkaluku tuubihuivia varten. 
Sinulle Rakas


Tämä vielä keskeneräinen neuletyö on pienelle rakkaalle kummilapsellemme. Bambupuikot tuntuvat pehmeältä käteen ja niillä on mukava neuloa. Ne saa myös ottaa muutamien lentoyhtiöiden lennoillekin mukaan. Pidän myös niiden pehmeästä värisävysta. 


Neuloessa saa rakastaa ja tuoda lämpimät tunteensa työn jokaiseen silmukkaan. Itsetehty neulenuttu kertoo siitä, että hän on meille rakas. 


Ohje nuttuun löytyy Suuri Käsityö-lehdestä 10/2014 (nro 42). Lankani on Merino Extrafine 120, joka hieman vahvempaa lankaa kuin ohjeessa oleva babylanka. Neulos tuntuu silti yhtä ihanan pehmeältä. 


Nuttu lämmittää ja suojelee pienokaista tuulelta ja tuiverrukselta ja se on neulottu pienelle ihmiselle lämmöllä. Jokaiseen silmukkaan kietoutuu lämpimiä ajatuksia ja rakkautta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.