sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Punapilkkuiset patalaput


Siivoilin yksi päivä ompelulaatikoitani ja löysin tämän punapilkullisen Tilda-kankaan. Olin ostanut kankaan pienestä putiikista joskus aiemmin. En ollut keksinyt, mitä tästä tilkusta ompelisin. Huomasin jo aiemmin, että keittiön patalaput olivat jo aikansa eläneet ja edes pesukone ei pelastanut niitä. Tämä kangas tuli vastaani ja heti keksin, että tästä teen ne - uudet punapilkkuiset patalaput keittiöömme.


Malli oli yksinkertainen - ilman mittanauhaa tekaistu. Patalappujen väliin laitoin pehmeää vanua monta kerrosta ja pienen palan kangasta, jota yleensä käytetään silityslaudan päällyskankaaana. Sen sujautin vanujen väliin. Se estää kuuman tuntumista käsiin. Vanu vain pehmentää tuntumaa, mutta ei estä kuumaa.

Iloa pieneen käsityöhetkeen antoivat myös Fiskarssin uudet käsityösakset. Ne sain tilaajalahjana, kun tilasin itselleni Käsityö-lehden. Ne näyttävät niin upeilta ja kauniilta, ettei niitä tarvitse edes kaappeihin piilottaa. Leikkaavat hyvin ja tuntuvat käteen mukavilta. Lisätietoa saat täältä.
Ystäväni blogissa on käynnissä Fiskars-arvonta ja sitä pääset kurkistamaan täältä.


Lopputulokseen olen tyytyväinen ja mieli tuli iloiseksi, kun sai hetken ommella ja toteuttaa itseään.


Kaiken ei tarvitse olla aina kallista tai desing-tuotteita. Joskus itsetehdyt pienet asiat tuovat jopa enemmän iloa kuin kalliit tavarat. Usein tartun hetkeen ja teen juuri sitä, missä koen rentoutuvani. Mikä sen parempi tapa valmistautua tulevaan viikkoon. Mukavaa alkavaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.