maanantai 1. joulukuuta 2014

Ensimmäinen adventti


Tänään avattiin ensimmäinen kalenteriluukku. Perheessämme on tullut jo perinteeksi itse tehty joulukalenteri ja joka vuosi se on hieman erilainen. Tänä vuonna tyttäremme on tarkkaan valmistanut sen. Jokaisena päivänä sen saa avata eri perheenjäsen. Pienet yllätykset on mietitty tarkkaan - jouluaattona on ainut päivä, jolloin kaikki saavat yllätyksen. Muina päivinä vuorottelemme ja hän on miettinyt vuorot etukäteen. 


Näiden pienten pakettien pohjassa on numero ja nimi. Yllätykset eivät välttämättä ole tavaroita tai karkkia, sillä laatikoista voi myös löytyä runo tai kauniita sanoja perheen jäsenille. 


Toinen perinteeksi muodostunut asia on tämä pieni havu, joka löytyy heti ensimmäisenä adventtina yläkerrastamme. Tällä kerralla päädyimme näin pieneen ja kauniiseen yksilöön. Pöydällä oleva valaisin on Pentikiltä. 


Tänä iltana lämmitimme glögiä ja avasimme ensimmäisen "luukun" myös iltapalapöydässä. 
Tämän kauniin kynttiläkalenterin sain viime jouluna lahjaksi eräältä pieneltä ystävältäni. 
Joka päivälle on oma kynttilä ja ne löytyvät purkin sisältä. Tämä on kaunis ja herkkä joulukalenteri ja se tuo oman tunnelmansa iltapalalle. Piparitalon tekeminen kuuluu myös perheemme jouluun. Tämän piparitalon lahjoitimme hyväntekeväisyyteen. Joulu on iloa, rakkautta sekä onnellisia hetkiä täynnä. 
Jos iloitsee pienistä, on paljon iloja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.