maanantai 8. joulukuuta 2014

Onnellista adventin aikaa - siinä on joulun taikaa


Itsenäisyyspäivän kunniaksi sytytin kaksi kynttilää. Äitinikin on ollut evakossa lapsena. Arvokkaalta tuntui viettää tätä juhlapäivää ja kiitollinen mieli rakkaasta äidistä. Iittalan Balmuir-kynttilät sopivat mielestäni Nappula kynttilänjalkoihinkin, vaikka nämä kynttilät on suunniteltu Festivo kynttilänjalkoihin. Kiiltävä pinta tekee kynttilöistä juhlavat, vaikka pinta ei nyt tässä kuvassa näy kovin hyvin. Pienet juhlamekot koristavat työhuonettani ja tuovat juhlavaa tunnelmaa sekä ripauksen muistoja. Joskus pienetkin asiat tekevät arjesta juhlan tunnun. Ensimmäinen mekko on ommeltu ja toisena riippuvan pitsimekon on toteuttanut äitini taitavat kädet. Aluksi mekko oli mekko, sitten se siirtyi tunikaksi ja lopulta koristeeksi. 


Toisena adventtina aloitin tonttujen apulaispuuhat. Yläkerran työpisteellä onkin joulupajani, jossa autan tonttuja. Tämän joulun väreiksi tulevat valkoinen ja punainen. Ripaus rosoista ruskeaa tuo tunnelmaa. 


Nauhojen väreiksi valitsimme valkoisen ja punaisen. Yksinkertaiset silkkirusetit koristavat myös kääröjämme ja antavat paketeille kaunista pehmeyttä. 


Jokainen paketti on kääritty lämmöllä ja rakkaudella. Onnellista adventin aikaa - siinä on joulun taikaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.