perjantai 9. tammikuuta 2015

Aurinko pilkistää olohuoneeseen

Kuvasin olohuonetta, kun joulu on riisuttu ja jotenkin tuntui niin raikkaalta ja valoisalta. Kuvauspäivänä oli rapea, kuulas pakkaspäivä ja auringonsäteet pilkistelivät. 


Nojatuolit ovat vanhat ja kuuluvat keittiön tuolien kanssa samaan sarjaan. Välillä ne ovat eteisenkin puolella, mutta nyt jo pitkään viipyneet olohuoneessamme. Pöydän olen hankkinut itselleni valmistujaislahjaksi, kun valmistuin unelma-ammattiini kesällä 2013. 


Olohuoneen verhot ovat Marimekon  kaivo-kangasta. Ne ovat olleet meillä ensin "kokonaisina" molemmin puolin, kunnes kaipasin modernia ilmettä ja keksin halkaista ne. Verhoista tuli sen jälkeen paneeliverhot. Nyt kuitenkin kaipaisin uutta kangasta uusiin verhoihin. En ole vielä löytänyt mieleistä. Jotain graafisia muotoja, selkeitä kuvioita ja sävy, jota jaksaa katsella pidempään. Anna vinkki, jos tiedät meille sopivan kankaan. Olohuoneen pöydällä komeilee kummituspuu, joka tuo sopivasti rosoisuutta ja romantiikkaa. Kynttilöitä poltan vielä pitkin kevättä, vaikka joulu onkin ohi. Pentikin villahuovan olemme yhdessä ostaneet mieheni kanssa. Meidän viltti on porokuvioinen ja se on niin lämmin ja ihana. 
Mukavaa perjantai-iltaa! 


2 kommenttia:

  1. Kaunista ja harmoonista <3, tykkään! Uusi lukija ilmottautuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tarja ja tervetuloa mukaan. Olen iloinen jokaisesta uudesta lukijasta. Teilläkin oli kaunista. Kävin kurkistamassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.