perjantai 16. tammikuuta 2015

Pehmeitä saunaunelmia


Olen suunnitellut saunatekstiilien päivitystä. Nykyiset tekstiilit ovat palvelleet pitkään ja käytössä olleita tyynyjä olen pessyt useamman kerran. Pesun jälkeen olen ripustanut ne saunaan kuivamaan. Tälläkin kerralla aion hankkia laadukkaita Suomessa valmistettuja tekstiilejä, koska ne kestävät pitkään. Arvostan myös suomalaista käsityötä suuresti.

Nappasin tähän Lapuan Kankureiden sivuilta minua miellyttäviä saunatyynykuoseja. Nykyään niitä on todella kauniita ja monipuolisia. Tällä hetkellä saunassamme on raitaa ja sen vuoksi kaipaan hieman muutosta kuosiin.

Kivikko

Kivikko sopisi kotimme tyyliin, sillä piha on rakennettu luonnonkivistä suurimmaksi osaksi. Pidän erityisesti kuosin pyöreistä muodoista ja molemmat värisävyt ovat minun makuuni.

Kuva: Lapuan kankurit


Vuodet

Kuva: Lapuan Kankurit

Tartuin tähän kuosiin sen vuoksi, koska olemme taivaltaneet yhteistä polkua rakkaani kanssa viisitoista vuotta. Siinä ajassa on saunottukin yhdessä useamman kerran. Tässäkin kuosissa pyöreät kuviot ovat kauniita ja koukeroisia. Niinhän elämäkin on; välillä helpompaa ja välillä koukeroisempaa, mutta eteenpäin menevää - kuten tässä kuosissakin.


Paanu

Kuva: Lapuan Kankurit

Tässä kuosissa on sekä uutta että vanhaa. Panun muoto on moderni, mutta muistuttaa vanhasta rakennustekniikasta, paanukatoista. Värisävyt ovat kauniit ja tykkään molemmista sävyistä.

Saunatekstiilien lisäksi myös naulakot ovat päivityslistalla ja olen tällä hetkellä kovasti ihastunut näihin Muuton The Dots ripustimiin. Värit näiden osalta on vielä mietinnässä, mutta eniten miellyttävät tammensävy ja musta. 
Kuvat: http://www.finnishdesignshop.fi

Tässä pehmeitä saunaunelmia ja näistä pitäisi nyt päättää, mitä valitsen. 
Laitan valmiista ratkaisuista kuvia, kunhan saan kaiken valmiiksi. Pehmoista perjantai-iltaa sinullekin!
1 kommentti:

  1. Onpa kauniita kuoseja! Omaa silmääni miellyttää ehkä eniten Vuodet. Pellava on ihana materiaali saunassa, voi miten superpehmoiseksi laudeliinat muuttuvat vuosien saatossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.