perjantai 23. tammikuuta 2015

Pieniä onnenhippusia

Unelmat on tehty toteutettaviksi. Jos osaa haaveilla ja unelmoida, se palkitaan aina toisinaan. Meidän makuuhuoneemme on sisustettu unelmilla, joista haaveiltiin ensin pitkään. 


Valaisimet ovat Desing House Stockholmin Block-valaisimet. Ne luovat tunnelmaa, mutta myös tarvittaessa antavat valoa. Valaisin on valmistettu käsinvaletusta lasista. Tykkään näiden selkeästä ilmeestä ja hempeästä valosta. Valaisimet olen hankkinut kotiimme muutama vuosi sitten.

Pienet valkoiset kivet ovat matkatuliaisia eräältä yhteiseltä lomamatkaltamme. Ne muistuttavat siinä joka aamu yhteisistä reissuistamme. ❤️Monilla kotimme esineillä on takanaan jokin tarina, muisto ja juuri sen vuoksi ne ovat esillä. Esineet muistuttavat olemassaolollaan jostakin tärkeästä hetkestä polkumme varrella; jotkut niistä voivat olla vaikeitakin. Nämä kivet on poimittu auringonlaskun aikaan, lempeässä tunnelmassa, ulkomailla ja tuovat kotiimme rakkautta sekä lämpimiä ajatuksia matkasta. 


Tänä jouluna toteutui yksi unelma. Olin jo pitkään haaveillut uusia yöpöytiä. Kaipasin modernimpaa ilmettä, mutta toisaalta toiveena oli myös saada piiloon sängyn vierellä säilyttettävää pikkutavaraa. Niinpä lopulta valitsin Kartellin combonbili-säilytyskalusteet yöpöydiksemme. Mietin väriä jonkin aikaa, mutta päädyin perusvalkoisiin turvallisesti. Nämä ovat hyvin monikäyttöiset. Valkoisen combonbilin voi siirtää kodissamme melkein mihin tahansa, jos kyllästyy katselemaan sitä sängyn vierellä. Säilytysominaisuus on kätevä ja pidän myös kalusteen selkeästä muotokielestä.


Combobili- säilytyskaluste on myös siitä kätevä, että se ei tarvitse suurta tilaa. Lisäksi kuvassa näkyy Desingner Guildin tapetti, johon ihastuin aikoinaan Heinolan asuntomessuilla. Tämä tapetti on ollut minun suosikkini siitä lähtien ja se on "seurannut" minua kodista toiseen. Alemmassa kuvassa vähän suurempi kokonaisuus tapettia - en kyllästy tähän kauniiseen kuosiin ikinä. Se on niin herkkä ja kaunis. 


Finlaysonin Uskolliset - satiinipussilakana toimii tällä hetkellä myös päiväpeittona, sillä meillä ei ole nyt varsinaista päiväpeittoa. Mielessämme on pieniä muutoksia makuuhuoneen kalusteiden sijoitteluun, mutta siitä toisella kertaa. Huomasin myös, että olen saanut ilokseni uusia lukijoita. Tervetuloa mukaan!1 kommentti:

  1. Tämä teidän makuuhuoneenne on tosi kaunis. Tapetti myös just niin ihana kuin muistin. Yöpöytä on aivan loistava valinta. Tuo kivaa modernia tunnelmaa tilaan. Olen katsonut joskus vastaavia lastenhuoneisiin. Mukavaa päivää Anni. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.