tiistai 3. helmikuuta 2015

Korujen uusi koti


Joskus sanonta "pienet asiat tekevät onnelliseksi" saattaa tuntua kliseeltä, mutta viime viikonloppuna sain uudet naulakot eteisen vieressä olevaan wc:hen. Nämä oikeasti kai takeille tarkoitetut Muuton The Dots naulakot sain ystävältäni jo useampi kuukausi sitten. Muoto ja materiaali ovat mieleeni. 


Toinen näistä on valkoinen ja toinen harmaa. Naulakot asennettiin rakkaani toimesta entisten naulakoiden paikoille ja ei edes porakonetta tarvittu. Joskus arjen ilot ovat todella pienestä kiinni. 


Toiseen pystyy "nakkaamaan" pyyhkeen ja pyyhe pysyy hyvin paikoillaan. Toiseen ripustin käytössä olevia korujani ja näin naulakosta tuli korujen uusi koti. Wc:n seinien yläosassa on tapettia ja alaosan laatat on ladottu tiililadonnalla. Seinällä on suuri peili, jossa on hopean väriset kehykset. Wc:n taso jatkuu seinästä seinään, mikä ei tosin kuvissa näy. Laskutilaa kaikenlaisille tavaroille on riittävästi. 


Arkikin voi olla kaunista. Saippuat ja simpukat ovat sulassa sovussa lasisella pyöreällä lautasella. Samoin pumpulipuikot olen asetellut läpinäkyvään kannelliseen lasikuppiin pöydälle. Lattialla ei ole tällä hetkellä mattoa, mutta suunnitteilla on virkata tähän tilaan uusi pyöreä matto. Vinkkaa minulle, jos sinulla on jokin kiva, uusi malli tiedossa. Nämä uudet naulakot piristivät arkeni ja tuovat iloa joka aamu, kun valmistaudun työpäivääni. 
Iloa sinunkin viikkoosi lukijani! 
3 kommenttia:

 1. Kaunista on ja pumpulipuikotkin kauniita, kun ovat lasiastiassa. <3 Kaikki on kiinni siitä miten laittaa ja miten näkee kauneuden.

  Aurinkoista päivää. <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis yhdistelmä, laatta ja tapetti :) Onko tapetti ihan tavallinen vai vedenkestävä? Minulla on puolilaiskasti hakusessa eteiseen tapetti, joka kestää sen että kuraa pyyhitään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Tapetti on hieman kosteuttakestävää ja on pehmeällä pestävissä. Esimerkiksi kostealla olen pyyhkinyt, jos on ollut tahroja. Ehkä en eteiseen suosittele kuitenkaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.