keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Unelmamme pihasauna

Mökkielämään liittyy tiettyjä haavekuvia, mutta monta niistä voi toteuttaa myös omalla pihalla. Meidän pihalla on kesäisin myös mökkitinnelmaa. Elämään kannattaa sisällyttää unelmointia ja haaveilua, sillä se edistää hyvinvointia. Olemme aloittaneet pihasaunan rakentamisen. Ehkä ensi kesänä saan sytyttää pihasaunan puukiukaan ja jäädä tuijottelemaan liekkien loimotusta. 


Olemme edenneet hitaasti. Pihasaunaa on haaveiltu, puhuttu, suunniteltu ja juteltu jo vuosia. Välillä jo tuntui, että se on liian suuri unelma. Toiveita oli paljon ja ne kaikki piti rutistaa tiettyihin raameihin. Kotimme suunnittelija Suunnittelutoimisto K. Kellokoski tuli avuksemme. Saimme paperiasiat kuntoon ja toiveemme huomioitiin hyvin. Lupapaperit pölyyntyivät pöytälaatikossa viikkoja, mutta vihdoin syksyllä veimme asiaa eteenpäin. Joululahjaksi saimme rakennusluvan ja nyt alamme toteuttaa unelmaa konkreettisesti.


Tämä kuva on syksyltä. Sauna rakennetaan metsän reunaan, omenapuiden tuoksujen äärelle. Nyt tätä kohtaa peittää ohut kerros loskalunta, mutta pääsemme aloittamaan. Tänään pihaan kurvasi hiekka-auto ja työt aloitetaan lähipäivinä. Sisälläni on kutkuttava tunne - ihan kuin perhosia vatsassa, kun jotain jännittävää on tapahtumassa. Kaikki on valmiina ja yhteinen pitkäaikainen haaveprojekti alkaa toteutua. Tuntuu ihanalta.


Tässä teille pieni kurkistus pihasaunamme pohjaratkaisuun. ( kuva on tarkoituksella sumea) Unelmia on hyvä jaksaa odottaa, sillä silloin ne tuntuvat vielä makeammilta toteutuessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.