lauantai 7. maaliskuuta 2015

Unelmista totta

Työt on aloitettu miniraksallamme. Pihasaunan anturavalu on tässä kuvassa valmisteltu. Saunan edustalle jää kivasti kuvassa näkyvä tammi. Aika näyttää kestääkö se tämän projektin. Taustalla näkyy myös kivimuuri, jonka kaivurilla teetimme viime syksynä. Kaikki kivet ovat löytyneet omalta tontiltamme ja taustalla pilkistää ikioma puolen hehtaarin metsä - kuten lapset sitä kutsuvat. 


Tämä kuva on otettu anturavalun jälkeen. Tällä hetkellä perustukset ovat valmiit ja ne toteutti kodissamme asuva rakentamisen ammattilainen. Viime perjantaina minua odotti kotipihassa iloinen yllätys. Pihassa "rouskutti" kaksi kuorma-autoa. Toinen toi tilattua tavaraa ja toinen odotti vuoroaan, jotta mahtuisi kaatamaan hiekkakuormansa. Minulle tämä kaikki tuli iloisena yllätyksenä. Piha on nyt vähän rosoinen, mutta ei se juuri nyt haittaa. Tältä maisema näyttää ennen perustuksia ja rakennuksen pystyttämistä.


Tässä pieni kurkistus eilisen päivän tilanteesta. Runkoa alettiin pystyttämään ja iloksemme saimme sukulaisilta apua tähän vaiheeseen. Minusta ei siinä ollut paljon apua, vaikka tykkäänkin puuhailla pihalla yhdessä puolisoni kanssa. Pieni tammi tarkkailee tilannetta työmaan edustalla. 


Touhukasta lauantaita - täällä on jo täysi tohina päällä. 4 kommenttia:

 1. Näyttäpä ihanalta! Olisi ihanasaada omaankin pihaan pieni ulkorakennus saunalla. :) Tosin täällä asuntoalueella se ei olisi oikein toimiva. Laitahan kuvia projektin etenemisestä. :)
  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiset suunnitelmat teillä :) Se on ihana tunne kun jokin unelmaa alkaa konkretisoitua <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. 💗 Tänäänkin projekti edistyi. Siitä lisää myöhemmin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.