sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Iloa sunnuntaihin


Siivosin eilen innoissani koko kodin. Aina kun siivoan yksin, saan myös samalla rauhassa somistaa kotia. Tämä Ikean vaaterekki on ollut kodissamme jo jonkin aikaa. Sen helppokäyttöisyys ja hauskuus piilee siinä, että se käy hyvin moneen tarkoitukseen. Kirjoitin jo aiemmin, että naulakkokuviot arkieteisessä ovat olleet pienen muutoksen kohteena. Siispä tämän eteisen jalallinen naulakko on apulaishommissa toisessa eteisessä. Sain loistoidean siirtää tämän rekin tähän uudeksi naulakoksi. Emme itse säilytä tässä eteisessä vaatteita, koska meillä on arkieteinen erikseen. Rakkaat vieraat säilyttävät tässä ulkovaatteensa vierailunsa ajan. 


Nämä pallovalot ovat myös ihanat ja sopivat moneen tilaan. Tykkään näistä paljon. Ne täydentävät tätä söpöä rekkiä. Kaiken ei tarvitse olla kallista, viimeisen päälle - vähempikin riittää. Olen lasten kanssakin puhunut paljon siitä, että kaikessa pitää muistaa kohtuus. Kauneus on tärkeintä ja tämän hassun ideani kruunaa nämä valot. 


Häämatkalta tuotu tuolimme sai seuraa ja se toimii tässä istuimena. Minä olen vähään tyytyväinen ja olen tästä pienestä muutoksesta onnellinen. Vaihtelu virkistää ja kun huomaa pienissä asioissa iloa, tyytyväisyyden tunne moninkertaistuu.


Onnellista sunnuntaita sinullekin!
Anni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.