maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kalenteri seinälle


Kodinhoitohuone on saanut uutta ilmettä. Kerroin jo aiemmin, että poistin yläkaapin ja maalasin seinän uudelleen samalla sävyllä. Tila tuntuu paljon avarammalta ja valoisammalta kuin ennen. Yhteistuumin väsäsimme tarran seinälle ja lopputulos on ihan hyvä. Tarran asentaminen ei ollut ihan yksinkertaista ja kärsivällisyys oli koetuksella. Yhteistyöllä saimme sen nätisti kuitenkin paikoilleen. Kaapin alla ollut valaisin jäi nyt vähän orvoksi, mutta ehkä siihen myöhemmin löytyy jokin ratkaisu. Laatan yläreunaan tulee vielä lista, mutta sitä meillä ei vielä ollut. 


Kalenteri on Ferm Living Calendar- seinätarra, jonka koko on 100x87 cm. Asennukseen vaadittiin useampi käsipari, kärsivällisyyttä ja tarran mukana tullut lasta, jolla tarra silitettiin kiinni. Kalenteri on liitutaulutarraa, joten kuukauden vaihtuessa "vanhat" menot voi pyyhkäistä pois. Pöytä piristyi myös uudella säästölippaalla, johon voi tiputtaa liikkeellä olevat irtokolikot. Korkeajakkara on ostettu ensimmäiseen kotiimme 15 vuotta sitten ja olen tuunannut sen mustaksi. 


Seinätarrakalenterissa miinuksena on vain se, että siitä on vaikea hahmottaa, mikä päivämäärä ja viikonpäivä on menossa. Kirjoitustilaa päivien kohdissa on sopivasti. Päivämäärän hahmottamisen avuksi hankin pienen puisen päivyrin pöydälle. Juomapulloteline on myös osa sisustusta, sillä meillä liikutaan päivittäin ja aina joku tarvitsee juomapulloa mukaansa. Aluksi jokaisella oli oman "värinen" pullo, mutta kyllästyin, kun se JOKU oli aina vienyt sen "minun" pullon. Meillä on nyt kuusi valkoista juomapulloa, jotka pestään tiskikoneessa näppärästi käytön jälkeen. 


Kodinhoitohuoneen yläkaappi löysi uuden kodin eteisen wc:stä. Olen jokin aika sitten siirtänyt omat kosmetiikkatavarani tähän tilaan ja tavarani vaativat kipeästi lisää säilytystilaa. Aamuruuhkalta on vältytty, kun kaikilla on tavarat "omissa" paikoissaan. Pieni muutos sai aikaan ihmeen ja kaikilla on aamuisin oma "tilansa".


Tämä tila tuntuu viihtyisämmältä ja selkeältä, kun kaikki purnukat eivät pyöri pöydillä. Kaappi sattui vahingossa olemaan myös oikean levyinen ja kokoinen tähän tilaan. Joskus pienillä muutoksilla saa aikaan ihmeitä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin.

Terveisin Anni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.