keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kysymyksiä ja vastauksia

Sain ihanan haasteen VillaLaukka-blogista. Kiitän saamastani huomiosta. Tehtäväni on vastata 11 kysymykseen ja haastaa muutamia bloggaajia samoin. Aloitetaan. 

Miten blogi sai nimen?

Pitkän pohdinnan jälkeen blogini sai nimekseen Dreams Of home. Ajatus lähti siitä, kun tunsin suurta kiitollisuutta asua unelmieni kodissa, unelmien paikassa. Luonto on lähellä minua ja siksi on ihanaa asua hieman syrjässä, mutta silti niin lähellä kaikkea. 


Mikä on lempipaikka kotonasi?

Lempipaikkoja kotonani on todella monta! Riippuu päivästä, mielentilasta, inspiraatiosta, mikä on milloinkin lempipaikkani. Jos nyt yhden ylitse muiden valitsen, se on kylpypaljumme ulkona. Erityisesti kirpeänä pakkaspäivänä tähtitaivaan alla se tuntuu melkein epätodelliselta. 

Viimeisin ostamani asia: 

Se on alla oleva ihana vaavinlelu. Löysin tämän Jyväskylästä kirpparilta pääsiäislomalla ollessani. Hintaa tällä kauneudella oli 14€. Arvostan suuresti käsityötaitoja ja tässä lelussa toteutuu mielestäni sellainen. Sokerina pohjalla tässä oli se, että hintaan kuului kahdet palikat. Pohjassa on tarra, jossa kerrotaan tuotteen olevan Jukka-lelu (Juho Jussila Oy, made in Finland). Kuka tekee teillä sisustusta koskevat päätökset?

Meillä sisustuksen suuret linjat ovat yhteisiä. Pienetkin asiat jaetaan yhdessä, vaikka luonnollisesti pienet somistusjutut syntyvät minun käsistäni. Yhdessä olessamme olemme hyvin samanmielisiä ja mikä huvittavinta meillä on hyvin samanlainen sisustusmaku. 

Paheesi:

Tässä on yksi "paheeni". Saatan innostua ja tehdä pieniä kodin ehostustöitä myös omin pikku kätösin.Unelmani:
Yksi unelmani on toteutumassa, sillä meillä rakennetaan pihasaunaa. 


Suurin vielä toteutumaton sisustusunelma: 
Haaveilemme näistä tuoleista. Mittojen puolesta meidän pöydän ääreen näitä sopisi ainakin 4kpl. Emme ole vielä käyneet koeistumassa näitä missään. Mitä mieltä olet? Sopisivatko nämä meille?

(Kuva: http://www.finnishdesignshop.fi)

Lempisisustusliikkeesi:

Tällä hetkellä ei ole lempiliikettä. 

Mitä kirjaa suosittelisit muille? Tässä kirjavinkkini. Ihania virkkausohjeita ja selkeät ohjeet. 


Jos saisin matkustaa...minne menisin? Matkustaisin rakkaiden kanssa Thaimaaseen. Haaveilen!

Mitä täydelliseen vapaapäivään kuuluu? 


Tässä täydellisen vapaapäiväni olotila kuvan muodossa. Kuvassa poseeraa kaikkien lellikki, kissamme Mirri. Minun vapaapäivääni kuuluu loikoilua, lukemista, virkkausta, liikuntaa, lepoa. Rauhoittumista, onnellista oloa - kiireettömyyttä ja aikaa omille ajatuksille. Haastan seuraavaksi tähän leikkiin mukaan: 
Tässä kysymykseni: 
1. Mikä on lempiasiasi kotona?
2. Suurin sisustusunelmasi tällä hetkellä? ( toteutunut tai toteutumaton)
3. Mitä olet hankkinut kotiisi viimeksi? 
5. Esittele jokin esine tai asia, mistä et voisi luopua? 

Terveisin Anni 


2 kommenttia:

  1. Kiitos Anni haasteesta. Nyt vasta huomasin tämän. En ole ehtinyt lopputyön vuoksi piitkään aikaan blogin puolle. Mutta vastaile tähän pikimmiten ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.