tiistai 5. toukokuuta 2015

Hirsipaneelien tunnelmaPihasaunalla on päästy jo pintatöihin. Saunan ja pesuhuoneen seinät saivat vaaleutta kerralla, kun ne paneloitiin hirsipaneelilla. Panelit on käsitelty kahteen kertaan irrallaan. Tarkka puuseppä on tehnyt huolellista työtä ja kiinnittänyt paneelit paikoilleen. Ilokseni toimin hetkittäin apulaisena.


Tässä kuvassa näkyy pesuhuoneen hirsipaneeliseinä ja oikealla saunan ja pesuhuoneen tiilestä tehty väliseinä. Tiiliseinä lakataan vielä myöhemmin, jotta se kestää vesiroiskeet paremmin. Vaaleaa ja valoisaa tulee, kun ikkunoitakin pihatuvasta löytyy. Viimeiset ikkunat eivät ole vielä tulleet. Sen vuoksi ne ovat vielä asentamatta. Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua ja jotain sinistä - niinhän sitä sanotaan. Yksi ikkuna on korjattu, entisöity, yksi melkein "lainattu" (ostettu omaksi/löytö) ja kaksi on nyt tilattu uutena. Lisäksi ulko-ovi on sininen. 


Perheemme vakiosähkömies oli käynyt tänään tekemässä rakennukseen sähkötyöt loppuun. Sen vuoksi tämän pistorasian ja valaisimien ja katkaisimien huomaaminen paikoillaan suorastaan tuntui juhlalliselta hetkeltä. 

Tämä vaihe on ollut hyvin mielenkiintoinen, sillä olemme tehneet valintoja pintoihin. Olemme edenneet avoimesti kunnioittaen molempien toiveita ja toisaalta edenneet rauhassa. Meillä on jo suunnitelma lattian sävystä ja lauteista - kiuaskin seisoo ylväänä paikoillaan. Pukuhuoneen sävyt ovat vielä mietinnässä, mutta on ollut hauskaa huomata, että liikumme hyvin samoin ajatuksin. Haaveilemme modernista, mutta mummolahenkisestä pihatuvasta, jossa voi levähtää, virkistyä ja jopa yöpyä. 

Virkistävää toukokuun alkua sinullekin!
Anni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.