sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vaatehuoneen virkistys


Vaatehuoneen virkistys tapahtui yhteistuumin. Kuvan kengät toin tuliaisina Turkista viime kesänä. Sain viime kesän loppupuolella Sovella-hyllyt tilaan tuomaan järjestystä. Samalla kerralla maalasin myös seinät. Vaatehuone on vain vuoden mittaan "räjähtänyt" käsiin. Kuulostaako tutulta? 


Huone ei ole iso, mutta tehokas. Kausivaatteille on katonrajassa vaatetanko, johon ne ripustetaan, kun ne on huollettu. Kenkähyllyjä on runsaasti ja luistimet, monot, lenkkarit ja nappikset on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. Lisäksi juhlakengille on vaatehuoneessa paikka, koska niitä käytetään harvemmin. 


Tällä hetkellä alemmat hyllyt täyttyvät lenkkivaatteista, lenkkareista ja nappiksista. Lapsilla on vaatehuoneessa oma sukkateline, johon ripustan jalkapallosukat ja säärisuojat kuivumaan. Minunkin treenikassi on lähtövalmiina naulakossa. 


Päätyseinällä on myös hyllyjä. Oikealla olevan naulakkoseinän yläosassa on hyllyjä kattoon saakka. Siellä säilytetään esimerkiksi jääkiekkovarusteet ja harvemmin tarvittavat kypärät. Matkalaukku on lähellä ja aina valmiina reissuun. Hengaritangon yläpuolella on hylly, jossa on mm pieni teltta lähtövalmiudessa. Samalta hyllyltä löytyvät myös kaikille makuupussit. Maastopyöräilyvarusteet löytyvät arkieteisen puolelta laatikosta. Omalla pihalla käytettävät "työvaatteet" löytyvät vastaavasti teknisen tilan naulakoista ja kumpparit pysyvät siellä ojennuksessa. 

Kun urakka saatiin päätökseen, kuului ihastelevia huokauksia: "Ihanaa! Kaikki tavarat löytyvät!" 

Mukavaa toukokuun alkua sinullekin!
Terveisin Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.