torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannussauna


Olen haaveillut ja unelmoinut tästä pitkään, mutta kärsivällisesti. Nyt se on valmis juhannussaunojia varten. Olen kiitollinen ja onnellinen yhteisen haaveen toteutumisesta. 


Lauteet ovat puusepän kädenjälkeä ja ovat juuri sellaiset kuin toivoin. Selkeät ja mustat. Alalaude on leveä ja siinä mahtuu supurasakkia olemaan useampikin vierekkäin. Minä siinä oikaisen, kun en ihan niin tuhdeista löylyistä tykkää. Saunatyynyt ovat LuhtaHome mallistosta. Löylytuoksu on Pentikin, hunaja-sitruuna. Kiulu ja kauha ovat "rentoja". Pefletiksi valitsin poroaiheisen laudeliinan.  Pesupenkillä on tilaa kahdelle. Penkki on myös puusepän käsialaa. Vadit ja kauhat ovat Tokmannilta. Palasaippua on tärkeä osa peseytymistä pihasaunassa ja ostimmekin kaksin kappalein. Pesuhuoneessa tuoksuu nyt ruusuiselta ja sitruunalta. Tuoksusaippuat ovat Pentikiltä.Tämä kori on tyttäreni valinta ja sopii täydellisesti pihasaunaan. Siinä säilytetään nostalgiset shampoot ja pesusienet. Pesuaineiden joukossa ripaus myös nykyaikaa. 


Tässä kuvassa näkyy pesuhuone kokonaan. Pienemmästä ikkunasta näkyy metsää ja isommasta ikkunasta avautuu maisema kotipihan niitylle ja uintipaljuun. Musta vesisaavi löysi paikkansa nurkasta.    Saunanpesu-urakka on ohitse ja on aika ottaa hieman rennommin ja nauttia yhteisistä vapaapäivistä.  Huomenna teen saunavihdan! 
Rentouttavaa juhannusta sinullekin! 

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.