torstai 4. kesäkuuta 2015

Pihasaunan värimaailmaa


Ihana kesäloma on alkanut ja pihasaunalla on päästy pintatöihin. Tiiliseinä tasoitettiin. Pitkän etsinnän ja harkinnan jälkeen Harvian kiuas sai taakseen mustan, kiiltäväpintainen laatan. Kiuas töröttää vielä irrallaan ja odottelee kiltisti, että pääsee kunniapaikalleen, korokkeelle.


Laatat saumasimme hiilenharmaalla, melkein mustalla Kiillon (48) saumalaastilla. Laatan pinnassa on kuviointia vaakasuunnassa, mikä jatkaa vaakasuunnassa olevien paneelien vaakalinjaa. 


Pukuhuoneen seinät ovat saaneet maalia pintaansa. Valitsimme sävyt kotimme värimaailmasta. Vino ja korkea sisäkatto tuo mukavan ripauksen huoneeseen ja se tuntuu suuremmalta. Kattoon riitti vielä juuri ja juuri samaa paneelia kuin muuallakin saunassa. Maalasimme yhden seinän tehosteseinäksi ja luonnonvalossa se näyttää valokuvaa paremmalta. 


Lattiaan puuseppä laittoi reilusti parkettia, jonka hän oli ihan itse valinnut minulle yllätykseksi, kun minä olin todistustenjakoreissulla. Luotan hänen makuunsa ja tälläkin kerralla hänen valintansa on hyvä. Ihana yllätys!  Listat on myös naputeltu paikoilleen, mutta vielä pieniä juttuja riittää tehtäväksi ennen kuin löylyjä heitellään. Kokonaisuus näyttää jo minusta hyvältä. 

Reipasta viikkoa sinullekin! 2 kommenttia:

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.