perjantai 3. heinäkuuta 2015

Lempeä kesäaamu


Nukun nykyään parvekkeen oven vieressä, mikä on osoittautunut mainioksi paikaksi näin lomalla ja muutoinkin. Usein aamulla herätessäni avaan ensimmäisenä oven. Linnunlaulu ja lempeä kesätuuli tervehtii heräävää. Viime kesänä tuunasin huonettamme ja maalasin päätyseinän. Tällä seinällä ennen oli pitkä kaappirivistö, jonka siirsimme toiselle seinälle. 


Päiväpeiton olen hankkinut Ellokselta ja koristetyynyt olen ommellut itse. Pitkä pellavaverho on löytö kevään alennusmyynneistä. Ylipitkä verho laskeutuu kauniisti lattialle saakka ja usein aamulla löydän kissamme nukkumasta siellä. Ilmeisesti on vaan niin pehmoinen ja miellyttävä paikka. Kurkkasin myös esikoisen huoneeseen ja sänky näytti tältä. Lakanan olen ommellut hänen vaavipussilakanastaan. Käytän aina Marimekon kaikki puuvillakankaat loppuun ja kierrätän ne monikäyttöisesti. Usein verhot ja pöytäliinat löytävät tiensä myös lakanoiksi. Vuodevaatteet ovat Annon mallistosta. 


Tässä mallia, miten lämmin kesäpäivä kannattaa viettää. Ei turhia paineita - lepoa. Tervetuloa heinäkuu ja uudet lukijat! 

Anni
3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia. Täälläkin kissat nauttivat ja paistattelevat auringossa. <3

    VastaaPoista
  2. Kauniita ja ihanan kesäisiä päiviä sinne päin <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Aurinko on nyt hellinyt meitä. 💗

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.