lauantai 15. elokuuta 2015

Arkieteisen uusi matto


Arkieteinen on uudistunut vähitellen. Minulla jäi terassimatosta sopiva pätkä, joka täsmäsi tämän tilan mitan kanssa. Aluksi matto oli paikoillaan suorakaiteen mallisena, mutta se näytti vaan niin tylsältä. Toimiva se oli kuitenkin ja en halunnut luopua siitä. 


Sain idean ja luovuus alkoi kukoistaa. Asettelin maton päälle yhden kodissamme olevan pyöreän isomman maton. Se oli lähtökohta. Sitten sommittelin erinäisiä pyöreän muodon omaavia tavaroita, joita kodistamme löytyi. Kun olin päättänyt, mikä sommitelma on paras, ryhdyin leikkaamaan. Leikkasin ompelusaksillani.
Jätin ympyröiden kiinnittymiskohtiin vähintään imurinsuulakkeen verran leveydeksi, koska ajattelin sen helpottavan imurointia. Arkieteisen matosta tuli DIY taidetta kotiimme. Mielestäni kokonaisuus onnistui. 
Miltä se sinusta näyttää?


Arkieteinen valmistautuu syksyyn pienin askelin. Toiveissa on saada vielä uusi naulakko seinään ja laukuille sopivat paikat. Ruskeassa korissa säilytän huiveja.  

Aurinkoista lauantaita sinullekin! 
Anni

1 kommentti:

  1. Tää on kiva :) jos tämä matto edelleen käytössä niin osaatko antaa jotain mittasuhteita, mikä toi isoimman ympyrän läpimitta on?...täytyy selkeästi lähteä metsästämään terassimattoa, oliko tämä jotain metritavaraa?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.