sunnuntai 16. elokuuta 2015

Monipuolinen työpiste


Perheessämme eletään aikaa, jolloin kaikki palaavat omaan "työhönsä". Lasten ihana lomailu on päättynyt jo viime viikolla ja minullakin työt kutsuvat huomenna. Työpisteen päivitys oli siis paikallaan. Se on jotenkin puhdistava kokemus joka kerta. 


Työpisteeni on yläkerrassa ja toisella puolella huonetta on makuuhuoneemme. Tilasta pääsee myös parvekkeelle työskentelemään, jos sää suosii. Parvekkeella on pistorasia sopivalla korkeudella, jos tietokonetöitä tarvitsee siellä tehdä. Pöydän laatikostot ja kansi ovat Ikeasta ja olen kokenut ne käteväksi tähän tarkoitukseen. Vasen laatikosto on varattu työtavaroille ja papereille ja oikea laatikosto säilyttää käsityötarvikkeet ja kankaat.


Tämän syksyn väriksi on valikoitunut violetin eri sävyt. Marimekon vihkon löysin alennuskorista kesälomareissulla. Tyynyn olen ommellut joskus kauan sitten. Hauskan viiksikynän tyttäreni on ostanut minulle Tigerista.Työpisteeni on monipuolinen, mutta haluan pitää sen melkein tyhjänä pikku tavaroista. Se rauhoittaa tilaa, kun samassa tilassa myös levätään ja loikoillaan. Tauluna toimii Designer Guildin tapetti. Valkoiset kaapit sulkevat sisälleen ompelukoneen ja saumurin. Ne voin nostaa milloin vain, kun työpiste on tyhjä. Kaapit ovat Ikeasta ja rakentamisvaiheessa meille jäi ylimääräisiä Puustellin vetimiä. Laitoimme ne näihin kaappeihin.Nämä Heljä Liukko-Sundströmin ihanat puput symboloivat perhettäni. Elämässä on muutakin kuin työ. Elämän täytyy tuntua hyvältä kokonaisuudelta. 

Onnellista ja hyvää syksyn alkua sinullekin!
Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.