maanantai 17. elokuuta 2015

Naulakoita arkeen


Olen odottanut tätä jo pitkään, että näen valmiina seinällä tämän naulakon. Kannatti odottaa kärsivällisesti, että puolisolla oli aikaa rauhassa laittaa nämä. Design House Stockholmin Wave-naulakko jatkaa samaa teemaa kuin pukuhuoneessa. Tähän tilaan sopii paremmin valkoinen väri. Tämän naulakon idea on säilyttää ns lasten arkitakit. Naulakoita meillä on lisää kuvassa näkyvän pikkuoven takana vaatehuoneessa. Siellä säilytetään myös treenivaatteet. 


Toinen iloinen asia on nämä Muuton Dots-naulakot. Sain nämä myös seinälle pitkän harkinnan jälkeen ja kun jaksoin rauhassa odottaa. Yksi laitettiin vieraseteisen seinälle laukkunaulakoksi, jossa minä säilytän laukkuani. Toinen laitettiin arkieteisen seinälle ja nyt siinä roikkuu ns yhteinen veska - tämän voi ottaa mukaansa sekä äiti että tytär. Laukku on Marimekon. 


Arkieteisen seinää koristaa metsätapetti. Tapetti näyttää rauhalliselta, vaikka se aika "pusikkoa" onkin. Tykkään tästä tapetista vieläkin.


Elokuun iltojen hämärtyessä laitoin ihanat pallovalot koristamaan arki-iltoja ja tuomaan iloa iltoihin. Miltä naulakot sinusta näyttävät? 

Iloa syksyyn!
AnniEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.