maanantai 31. elokuuta 2015

Pihatuvan olohuone


Pihatuvassa näyttää jo kotoisammalta. Vino sisäkatto tekee huoneesta suuremman oloisen, vaikka sohvan taustaseinä on vain 194 cm. Puunkantotelineenä toimii Artekin kanto. Tykkäämme molemmat kovin siitä. Se on kestänyt käytössä jo vuosia. Oikealla oleva suuri ikkuna tuo luonnonvalon tupaan. Mietimme eri vaihtoehtoja tilan suhteen, mutta vuodesohva tuntui moneen tarkoitukseen sopivalta.


Perjantaina töistä tullessani sain kuulla yllätyksen. Puolisoni oli jo jonkun aikaa seurannut tori.fi sivustolta pieniä ja kompakteja vuodesohvia. Nyt hyvä yksilö oli löytynyt. Laadukas ja hyväkuntoinen, lähellä sekä edullinen (100€). Runko on "kunnon puuta". Vuodemekanismikin on todella hyvä - ei siis mikään rimpula. 


Niinpä tämä pieni ja söpö vuodesohva muutti meille perjantaina. Sisustustyynyt kuuluivat kauppaan. Voi sitä riemua, kun jotain löytyy, mitä en ollut osannut edes odottaa. Pihatuvan olohuoneessa olevat tuolit (2kpl) ovat puolisoni nuoruudessa entisöimiä, joten niillä on tunnearvoa. Uusimme kankaat viime keväänä. Tarjotinpöydän vein sisältä pihatupaan - samoin jalkalampun. Pentikin poronaulakot tuovat Lapin reissut mieleen ja ne ovat olleet meillä jo muuttaessamme tähän kotiin. Tämä "ovikello" on tuliainen aikaisemmalta Lapin reissulta. Alla olevan kuvan otin eräänä iltana, kun oli jo hämärää. Kattoon asennetut ledit antavat pehmeän valaistuksen.Syksy on mielenkiintoinen ja tunnelmallinen vuodenaika. Syksy rauhoittaa - arki tuo rutiinit ja rytmin elämään. Ajankäyttöä tulee mietittyä tarkemmin. Varaan joka viikkoon ainakin kaksi saunailtaa, jolloin voin vain rentoutua pihasaunan lämmössä. 

Tunnelmallisia syksyn iltoja!
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.