lauantai 22. elokuuta 2015

Ripaus mustaa


Olohuone ja eteinen ovat suoraan yhteydessä toisiinsa. Usein eteisen lipasto täyttyy avaimista, puhelimista ja postista. Olohuoneessa on kuitenkin kiva lukea aina uudelleen ja uudelleen niitä lempilehtiä, joita ei heti heitetä lehtikeräykseen. Tämä tarjoiluvaunun keveys vei sydämeni ja hankin tämän lehtiäni ajatellen. Löysin tämän Elloksen valikoimasta. Toisaalta tämä on hyvin monikäyttöinen ja helposti siirrettävä. 


Tässä on näkymä olohuoneeseen eteisen suunnasta. Saimme vihdoin asennettua ikkunasta näkyvät renkaat terassin kattoon. Kiinnitimme ne palkkiin koukuilla.  Renkaat ovat olleet huippuostos ja kaiken lisäksi ne ovat kauniit. Olohuoneen uudet verhotangot odottavat vielä "asentajan" aikaa, vaikka uudet verhot viritin jo paikoilleen. Kaikki aikanaan. Olen kärsivällinen.
Tarjoiluvaunun renkaat ovat sirot ja toisella puolella on myös jarrumekanismi. Putken pyöreät muodot tuovat modernin ja selkeän ilmeen. Aalto maljakko on viime kesän löytöjä. Eteisen lipastoa tuunasin yhden vetimen verran ja vaihdoin uuden mustan vetimen paikoilleen, jonka löysin kesälomalla pienestä putiikista reissuillani. Kun iloitsee pienestä, on paljon iloa. 


Blogini täytti alkuviikosta yksi vuotta. Aika on vierähtänyt nopeasti ja olen iloinen uusista lukijoistani ja seuraajista. Kiitos, että olet mukanani. Olet minulle tärkeä. 

Rentouttavaa viikonloppua sinulle lukijani.
Anni1 kommentti:

  1. Teidän olohuone näyttää upealta ja kiva uusi hylly / kärry :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.