perjantai 14. elokuuta 2015

Yksinkertaisesti kaunista


Elokuu on puolivälissä ja nautitaan syksyn tunnelmallisista, lämpimistä illoista. Keittiömme sai uuden tulokkaan - yhden tuolin lisää. Kaipasin modernia ja selkeää ilmettä syksyksi keittiön ruokapöydän äärelle. Vaihtelu virkistää ja olinhan jo seitsemän vuotta katsellut puisia tuoleja. Vein ne lomalle lämpimään varastoon. Joskus vain on aika uudistaa paikkoja. Se tekee hyvää myös mielen hyvinvoinnille. 


Tämä Hay About A Chair tuoli on yksinkertaisen kaunis ja toimiva huonekalu. Se on saanut kehuja kaikilta perheenjäseniltä ja kilpailu on kovaa, kuka saa istua tässä tuolissa. Harkinnassa on hankkia kaikille omat tuolit, jotta vältytään leikkimieliseltä vuorottelusysteemiltä. Keittiömme on hyvin valoisa, koska valoa tulvii runsaista ikkunoista - väliseinäikkunat ovat olleet toimiva ratkaisu. 


Tuolin muotokieli on puhuttelevan moderni, mutta lämmin. Istuinmukavuus on huippuluokkaa. Tuolin istuinosa on polypropyeenia ja jalusta on saippuakäsiteltyä tammea. Jalkojen värisävy sopii hyvin savutammen sävyisen  parketin kanssa. Miltä se sinusta näyttää meidän ruokapöydän äärellä? Syksyn aistii myös näiden kukkien kukinnasta. Runsaat kukat sekä kuutamohortensiassa että pallohortensiassa tuovat lempeää tunnelmaa syksyiseen puutarhaan. 
Ihana elokuu. Nautitaan siitä. 

Blogini 1-vuotispäivä lähestyy. Tämä on ollut antoisa harrastus. Kiitos, että olet tullut mukaan seuraamaan. Minut löydät myös Facebookista (Dreams Of home) ja Instagramista (unelmienkoti) 

Tervetuloa mukaan! 

Anni

1 kommentti:

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.