perjantai 18. syyskuuta 2015

Hammock-Chair


Olin puolisoni kanssa yhdessä Habitare 2015 messuilla viikko sitten. Minulla ei ollut siellä kameraa mukana, mutta sain rauhassa kierrellä ja ihastella parhaassa seurassa. Ihastuimme tähän riipputuoliin. Tuoli on nimeltään Hammock-Chair ja se on käsintehty Latviassa. 


Mieheni istui tähän messuilla ensin ja minä vasta hänen jälkeen. Istuinmukavuus ja ulkonäkö valloitti meidät. Tuolissa on myös pidennetty jalkaosa, mikä on näissä kuvissa käännetty tuolin alle. Kirjahyllyn päällä kipittävät Pentikin porot eri kokoisina. 

Mietimme hetken tuolin tyyliä ja sen sopivuutta kotiimme, mutta ajattelimme sen tuovan hieman leikkisyyttä ja hauskaa vastapainoa sisustukseemme. Kesällä tämän voi siirtää terassille. Saimme tuolin kotiintoimitettuna ja oli ilo palvella latvialaisia vieraita. Saimme lasten kanssa tilaisuuden keskustella heidän kanssaan englanniksi ja harjoitella vieraan kielen käyttöä. 


Tuolin patinoitunut puu tuo vastapainoa ja henkii ajanpatinaa. Kangas on kestävää huonekalukangasta ja sointuu sopivasti sohvan sävyyn. Tuolin harmaa sävy nostaa verhoista myös harmaan sävyn esiin. Tuolin sivussa on kätevä kirjatasku lukutoukan varalle. Tuoli kiinnitettiin kattoon  pitkällä kieritettävällä koukulla (ammattiasentajan toimesta) ja tuolin mukana tulleella köydellä. 

Keskustelimme hetken tuolin sijoituspaikasta, mutta koko perheen voimin päädyimme siihen, että kyllä se olohuoneeseen kuuluu. Toisaalta tämä tuoli on helposti irroitettava malli, jos siihen kyllästyy. Lisäkuvia näet erilaisista vaihtoehdoista www.aix.lv.


Tässä vielä kuvakulma ylhäältäpäin. Rentouttavaa viikonloppua sinulle lukijani! Tervetuloa myös uusille seuraajille! 

Anni2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä ja siinä on varmasti mukava keinuskella :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos 💗 Kovasti on ollut käytössä ja hyvä paikka rentoutua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.