keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Työpisteen valaisin


Arki on alkanut rytmittää elämää. Syksy on käynnistynyt hyvin, vaikka en ole ennättänyt tänne blogin puolelle niin usein. Tein lamppulöydön tori.fi - sivustolta muutama viikko sitten. Löysin tämän Muuton-valaisimen sieltä ja posti kuljetti sen meille. Lamppu on yksinkertainen ja suorastaan huvittava. Siinä on superpitkä johto ja asennus onnistui helposti jopa minulta. 


Kaikkein parasta on se, että myös himmennin toimii tällä valaisimella. Työtilassa voi siis myös tunnelmoida. Ylemmässä kuvassa valo on hieman himmennetty ja alemmassa kuvassa melkein "täysillä". Pussukat ovat Annon mallistosta ja ne ovat löytö alennuskorista. Niissä säilytetään peliohjaimet ja johdot, koska muuten kissa tekisi niistä entisiä. 


Valaisin toimii mainiosti työpisteen valona. Työpöytä pysyy siistinä, kun Villingin pöytälaatikot kätkevät sisäänsä paperit ja myös tietokoneen. Nahkatuoli on puolison valinta ja hän tekee paperityönsä tämän pöydän äärellä. Työpöydän vieressä olevat soittimet ovat koristeena. Pieni viulu on esikoisen ensiviulu ja sen vuoksi säilytetty koristeena ja sellokin on soittokunnossa. 


Iloa syksyyn! 
Anni

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella kivalta uusi valaisin :) tori on kylmä loistava paikka tehdä löytöjä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna. Itsekin yllätyin, kuinka hyvin tämä valaisee. 😊

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.