sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Virkkausprojekti valmistui


Virkkaus on rakas harrastus. En ole silti vielä kovin paljon virkannut, mutta erilaisia mattoja olen saanut aikaan.Tämä malli on spiraali. Nämä kuvat olen ottanut työn alkuvaiheessa joskus keväällä. 


Kokeilin ja sommittelin eri järjestykseen lankoja ja päädyin tähän järjestykseen. Matto on sen kokoinen, että se käy moneen paikkaan. Matto virkataan yhtä aikaa neljältä päältä, mikä tarkoittaa, ettei lankaa katkaista ollenkaan (ellei se lopu kesken). Aluksi ohje tuntui vaikealta, mutta aika pian opin ohjeen idean. Ohje löytyy osoitteesta www.kangasaitta.fi (Keltainen spiraali-matto tai Suuri Käsityölehti 9/2011). 
Matto löysi kodin yläkerran aulasta. Aula on kulkutie kolmeen huoneeseen, mutta olen halunnut tehdä tilasta viihtyisän. Aulan seinällä on kaksi samanlaista valokuvakehystä. Kehyksissä on kuvia perheemme eri elämänvaiheista, matkoista ja rakkaista - molempien meidän vanhemmista. Pentikin kynttilälampetit ovat joululahja anopiltani. Paperikassin avulla olen tuunannut vanhan Woodnotesin lehtitelinerungon. Paperikassi on täynnä villalankoja. 


Lipastolla on oma tarinansa. Mieheni löysi lipaston erään perheen autotallista ja se oli lähtemässä jo kaatopaikalle. Mieheni näki ränsistyneen lipaston uuden elämän ja kiikutti sen silloiseen opiskelija-asuntoomme. Hän entisöi lipaston. Tämä onkin huonekalu, joka kulkenut mukanamme aina kodista toiseen. 

Seuraava käsityö on jo suunnitteilla, mutta tällä kertaa se toteutuu neuloen. Mukavaa sunnuntaita sinulle lukijani! Tervetulotoivotukset uusille seuraajille! 
AnniEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.