maanantai 16. marraskuuta 2015

Yksityiskohtia


Yksityiskohdat arjessa antavat voimaa. Kukat toimivat aina piristeenä. Olen myös pohtinut uusia kehysvaihtoehtoja hääkuvan kehyksen "päivitykseen". Kuva on edelleen erittäin hyvä, mutta kehys ei sovi kotimme sisustustyyliin. Tämä voi kuulostaa pikkumaiselta, mutta haluaisin kuvan seinälle. Kuva on otettu hääpäivänämme ja se on elämäni tärkein päivä. Olen kiitollinen yhteisistä ja onnellisista vuosista, jotka jatkuvat yhä.

Olemme pian olleet naimisissa 16 vuotta ja kuvan kehys on siis kuudentoista vuoden takaa. Ajattelin, että juhlistan tulevaa hääpäivää päivittämällä kuvan kehykset. Olen aiemminkin kirjoittanut siitä, että olen vaan joskus liiankin harkitsevainen ja hidas. Päätös vaihtaa kehykset tuntui vaikealta, koska kuva on vain jotenkin pyhä. Toisaalta haluan saada kuvan seinälle ja sen vuoksi kehyksen päivitys tuli ajankohtaiseksi. Kuva ei ole löytänyt paikkaa tämän kodin seinällä "vanhoilla" kehyksillä. Se on ollut kaapissa suojattuna. Nyt odotan innolla, että saan kuvan seinälle uudelleen kehystettynä.


Uudet kehykset rakennetaan kahdesta eri kokoisesta listasta, jotta saan riittävän isot ja leveät kehykset kuvallemme. Sain valittua monien kehysten joukosta kaksi eri vaihtoehtoa. Sain ne kotiin sovitukseen ja valinta helpottui entisestään. Vaihtoehtoina olivat hopean ja kullan sävyt. Krumeluurilistan halusin joka tapauksessa. 


Hopea


Kulta


Päädyin tähän hopeaan sävyyn, sillä se sointuu parhaiten kuvan ympärillä olevaan värimaailmaan. En kerro tässä vaiheessa kuvan paikasta enempää, koska esittelen valmiin kehystyksen myöhemmin. Juhlapäivä lähestyy ja sen kunniaksi hankin kukkia piristämään arkea.


Tunnelmia ja yksityiskohtia arkeesi! 
Anni Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.