lauantai 19. maaliskuuta 2016

Arjen apulaisetArki on usein askareita, jotka on vain pakko tehdä. Usein on itsestä kiinni millä mielellä niitä tekee. Arjesta saa myös kaunista, jos kiinnittää pieniin asioihin huomiota. Kodinhoitohuone on meillä valmistettu rakkaudesta arkeen. 

Löysin joku aika sitten nämä mustat, kapeat pyykkitelineet. Hankin ne vanhojen harmaiden ja kömpelöiden tilalle. Pienet ja näppärät pyykkitelineet säilyvät helposti. Kekseliäs mieheni oli nostanut telineen altaan viereen. Mielestäni näppärä paikka säilyttää telinettä ja ei tullut minulla mieleen. Kodinhoitohuoneen nurkkauksessa meillä on vesipiste ja alakaapit kätkevät taakseen kaikki pesuaineet. Seinällä on Ikeasta hankittu kuivausteline. Laatat kiipeävät melkein kattoon saakka ja helpottavat puhtaana pitämistä. Mankeli on kirpputorilöytö. Tykkään kovasti mankeloida lakanat ja tyynyliinat ym kodin tekstiilit. Tämä mankeli on ollut käyttämätön ja kuin tehty tähän meidän kodinhoitohuoneeseen. Yläpuolella näkyy taloon.com -verkkokaupasta hankittu led-valaisin. Valaisimen kulmikas muoto tuo modernin ilmeen ja mahdollistaa pienten koriste-esineiden säilytyksen. Pulloteline on junnujen vesipullojen säilytykseen. Hankin tämän, koska halusin pulloille konkreettisen paikan ja tämä on vähentänyt niihin "etsimistä" (nyt ovat tiskikoneessa). Seinäkalenteriin merkataan työmatkat. Seuraavissa kuvissa hieman kokonaisuudesta kuvia. 
Arki ei ole aina kukkaista ja sileää, mutta meidän kodinhoitohuoneeseen kukkainen  tapetti tuo voimaannuttavan tunnelman. Tykkään vieläkin tapetista, vaikka olen valinnut tämän noin kahdeksan vuotta sitten. Aurinkoista kevätpäivää sinulle lukijani. Tervetuloa myös uusille Instagram seuraajille 💜. 
Anni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.