perjantai 4. maaliskuuta 2016

Muutoksia


Yläkerran aulan uusi ilme syntyi kalusteiden paikkoja vaihtamalla. Koivupöytä ja jakkarat olivat aiemmin tyttären makuuhuoneessa. Pöytä ja jakkarat sopivat mittojen puolesta meidän pieneen aulatilaan. Block-valaisin tuo tunnelmaa. Taustalla näkyvä lipasto oli ennen aulassa. Nyt lipasto toimii pojan makuuhuoneen tasona.

Muutokset ovat olleet pinnalla elämässäni. Onnekseni ei mitään draamaa ole ollut - työnkuvani muuttui vuoden alussa. Siirryin esimiehen työtehtävään. Muutos herättää tunteita, uusia ajatuksia ja ideoita. Kodissamme on eletty hyvää perusarkea ja tämä harrastus on ollut hieman taka-alalla. En silti ole luopunut rakkaasta harrastuksestani, vaikka hiljaiseloa täällä blogissa on ollutkin. 


Yläkerran pieni muutosidea lähti liikkeelle tyttäreni toiveesta. Hän halusi omia vaatteita huoneeseensa. En suostunut siirtämään koko vaaterepertuaaria pyykkihuollon vuoksi. Pelihuoneen rottinkivalaisin siirtyi meidän makuuhuoneeseen, koska se sointuu paremmin aulan kalustuksen kanssa. Muuton veikeä valaisin sai paikan "peliluolan" katosta. Kuvassa taustalla näkyvän tapetin kuvio riippuu valon määrästä ja on yksi suosikkini. 


Vaatetoiveen toteutin siirtämällä IKEAn rekin tyttären huoneeseen. Pallovalot tuovat tunnelmaa huoneeseen. 


Pienet muutokset virkistävät ja lasten huoneista tuli tilavamman tuntuiset. Kerron vielä myöhemmin yläkerrasta lisää. Kauniita kevätpäiviä toivotellen

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.