maanantai 15. elokuuta 2016

Harrastuksena haaveilu


Pitkäaikainen haaveeni on toteutumassa ja en tietenkään malta olla paljastamatta sitä etukäteen. Meillä on ollut tämä terassin laajennettu osa valmiina pidemmän aikaa. Terassin sisustus on edennyt tuumaillen - hitaasti ja harkiten. Aluksi jaksoin puhua ja mainita siitä - lopulta luovuin aiheen käsittelystä. Se kannatti. Joskus on hyvä antaa aikaa ideoille ja haaveille  - "aika parantaa haavat". 

Tänä kesänä on tapahtunut edistystä monessa asiassa. Rakensimme yhdessä pöydän, joka on osoittautunut erittäin hyväksi. Autokatoksessa odottavat palkit ja kattotarvikkeet - pergolasta tulee katettu "olohuone". Se saa pian katon - ihmeellistä, mutta totta. ❤️ Jostakin pitäisi taikoa aikaa sen rakentamiseen. 


Olen pitkään haaveillut terassille tulevasta sohvasta. Olen kertonut toiveeni, maininnut nätisti, luonnostellut, laskelmoinut, esitellyt hintavertailua, mutta kun sitä sopivaa ei ollut "sattunut kohdalle". Kyllähän te tiedätte, kuinka ihastutaan ja sitä ei vain ollut tapahtunut. 

Vuosia kestänyt haaveilu kävi tänään toteen. Ihastus oli ensin "kaukorakkautta" - Internetistä ihasteltiin. Rohkeasti esittelin puolisollekin löytöni. Lopulta uskaltauduin "kohtaamaan kahden kesken". Puoliso varmisti vain, että uusi tulokas on varmasti alumiinirunkoinen ja laadukas löytö. Haaveilu kannattaa - suosittelen. Lopulta Iskusta löytyivät meille sopivat kalusteet. Kuvan sohva ei ihan ole "oikea", mutta samaa mallistoa (kuvia luvassa myöhemmin ihan varmasti).  Pehmusteet toin jo tänään kotiin, mutta muut osat jäivät odottamaan herran työmatkalta paluuta - ihan kuin minäkin. 

Yksi tämän kesän projekteista on ollut maalaus. Olen maalannut erityisesti kaiteita. Parvekkeen kaiteet saivat uutta väriä pintaan yhteistyössä reippaan tyttäreni kanssa. Pesin kaiteet ennen maalausta homepesulla. "Peltiseppä" askarteli pilarinhatut katon sävyyn sopiviksi. 


Terassi ei nyt ollut kuvauskunnossa, joten tässä pieniä välähdyksiä sieltä ja täältä. Pergolaosuus saa piakkoin katteen ja odotankin innolla sen valmistumista. Olen luvannut olla auttamassa ja onhan yhteinen aika aina arvokasta. Kohta päästään nauttimaan hämärtyvistä illoista terassilla sohvalla loikoillen. ❤️ 


Rentouttavia elokuun iltoja teille lukijani. Instagramin ihmeelliseen maailmaan on tullut uusia seuraajia - tervetuloa mukaan!
Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.