maanantai 22. elokuuta 2016

Kun unelmat toteutuvat...

Terassiunelmista on tullut totta vähitellen. Istuimme viikonloppuna uutukaisella sohvalla kiitollisena. Olemme yhdessä hyvä tiimi. Kuuntelemme toisiamme ja autamme, kannustamme - heikkoina hetkinä valamme toivoa toisiimme. Osaamme myös vain olla ja tämä projekti on todella jo vaikuttanut siltä ikuisuusprojektilta. 
Terassi on alunperin rakennettu noin viisi vuotta sitten. Sen suunnittelu on elänyt omaa elämäänsä; hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Istuimme iltaa muutama viikko sitten ja hienotunteisesti otin "kattoasian" puheeksi. Olimme jo tilanneet materiaalit, mutta rakennesuunnittelu odotti vuoroaan. Kynä ja paperia olivat seuranamme. Piirtelimme ja ideoimme. Puolisoni sai idean palkkirakenteesta, jonka tavoitteena hänellä oli symmetria ja kauneus. Kysyimme myös apua "oikealta" suunnittelijalta, joka kertoi meille ruodejaon. Talven tuoma lumikuormitus tuli ottaa huomioon, jotta rakenne kestää. Katemateriaalina käytimme kirkasta kennolevyä, jonka hankimme Starkilta. Vielä projektimme jäi hieman kesken, mutta pienin askelin se edennyt tähänkin asti. Reunalistat puuttuvat ja terassin pehmeä sisustus jäi vielä odottamaan somistusaikaa. Minä olen niin syksyihminen. 

Terassin sohva löysi kotiin viime perjantaina. Sohva on monipuolinen moduuli, jonka palasista voi rakentaa erilaisia kokoonpanoja. Asettelimme sen nyt kulmasohvaksi näin alkuun. Pääsimme nauttimaan sohvalla loikoilusta koko perhe sunnuntaina. Sohva oli koko porukalle mieleinen ja se löytyy Iskun mallistosta. 


Kuulaita syysiltoja sinulle toivotellen 💜 Nautitaan syksystä! 

Anni

1 kommentti:

  1. Hieno terassi, kyllä kelpaa istuskella ja nauttia pimenevistä syysilloista kynttilöiden kera :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.