tiistai 30. elokuuta 2016

Pientä järjestelyä


Syksyn illat hämärtävät - elokuu on vaihtumassa syyskuuksi. Kodin järjestely ja siivousprojekti on loppusuoralla. Muutama kohde on vielä odottamassa. Olen käynyt tämän kesän aikana kotimme tavaroita läpi niin, että tavarapaljoutta olisi vielä vähemmän. Kuvassa näkyvät kengät ovat aarre. Tyttäreni ensimmäiset kengät. Niitä ei heitetä pois - ne pääsivät koristamaan portaiden alle syntynyttä säilytystilaa. Lipastot olivat ennen yläkerrassa.


Idea sai alkunsa, kun meillä on vieraillut pikkuväkeä. Lelut kävin läpi huolellisesti ja säästin pieniin laatikoihin pienokaistemme ensilelut. Legot, Brion junaradan ja pienet autot sekä palikat. Lipasto toimii hyvin tässäkin tilassa. Kun pikkuväkeä on kylässä, pienet voivat leikkiä aikuisten lähellä. 
Portaiden alla ollut työpiste siirtyi yläkertaan. Kaipasin työpisteelleni näkymän luontoon. Sain luontonäkymän, kun työpiste tuli yläkerran ikkunan äärelle.     Block-valaisin ja Hayn Ballograf kynä tuovat modernin ilmeen työskentelylle. Keltainen seiska-tuoli on ihana väripilkku huoneen sisustuksessa. 


Mukavaa viikkoa teille lukijat! Tervetuloa uusille seuraajilleni.

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.