tiistai 13. syyskuuta 2016

Arjen onnenhetket


Olen iloisena huomannut, että Instagram on tuonut uusia seuraajia blogiin. Tervetuloa mukaan! 

Aloitan aamuni sytyttämällä kynttilät aamukahvipöytään. Tuoreet leikkokukat tuovat iloa arjen aamuihin. Olen nauttinut tänä syksynä pitkistä aamuista ja tehnyt arkiaskareita aamuisin ennen töihin lähtöä. Keittiöömme on tullut modernia ilmettä uusien tuolien muodossa. Toin terassilta Kartellin tuolit talvea pakoon ja ne istuvatkin sopuisasti Hayn tuolien kanssa ruokapöydän ympärille. Tämän kesän asuntomessutuliainen, käsintehty, nahkainen kärpäslätkä, sai kunniapaikan keittiöstä. Keittiö sai uusia tuulia myös Habitaremessuilta, kun ihastuimme tähän hauskaan päivyrikelloon. Sitä vielä odotellaan. Suunnitelmissa on myös ommella pellavaverhot keittiöön.


Arki on soljunut omiin uomiinsa koulun alettua. Pienet projektit piristävät mieltä. Autokatoksen varastojen uudistus on edennyt pienin askelin. Pitkään sitä suunnittelin. Tällä hetkellä olemme saanet maalipinnan seinään ja lattiamateriaalit on jo valittu. Loppusuora häämöttää, mutta vielä on puuhastelua jäljellä. Kerrankin miehet ovat olleet pääosassa, kun sisustusta suunniteltiin "verstaalle". Kuvassa tila on maalattu pohjamaaliin. Ideoita tavaroiden järjestelyyn on tehty ja suunnitelmat alkavat olla valmiina. Vielä kun teemme loppurutistuksen niin remppa on valmis. 


Arki on taitolaji ja aina se vähän yllättää, mutta kaikesta selviää oikealla asenteella. On hyvä antaa joskus aikaa joillekin projekteille, sillä ne saattavat jalostus matkan varrella. Tälle meidän "talliprojektille" kävi niin. Lopputuloksesta on tulossa viimeistelty ja jopa kaunis. 

Iloa ja valoa syksyyn. 
Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.