lauantai 24. syyskuuta 2016

Muuntuva sohva


Kesän lopussa hankin meidän terassille pitkään odotetun sohvan. Sohva on ollut mieluinen hankinta koko perheelle ja myös nuorison mielestä siinä on mukavaa istuskella iltaa. Aluksi asettelin sohvapalaset kulmasohvaksi ja se sopi mainiosti terassille. Avonaista terassia meillä on reilusti, mutta syksyn kynnyksellä laitoimme sohvan jo valmiiksi tähän katon alle. Kesällä asettelumahdollisuuksia on enemmän. Sohva hankittiin Iskusta. Tänä aamuna terassia lakaistessani sain ahaa-elämyksen ja kiepautin sohvan eri järjestykseen. Somisteena paremman puutteessa terassilla on vaihtuvia vilttikokoelmia korissa, joista ehdottomasti suosituin on Pentikin villaviltti. Sohvamme on muunneltava ja se sopii minulle enemmän kuin hyvin. Saatan inspiroitua milloin mistäkin ja huonekalut vaihtavat järjestystä. Yleensä suunnittelen muutokset etukäteen, mutta joskus inspiraatio vie voiton, kun on kyse pienestä muutoksesta.
Iskun sohvassamme on neljä erillistä palasta. Tällä kertaa asettelin kaksi palaa yhteen tällaiseksi pikkusohvaksi, johon voi käpertyä vilttiin tai toisen kainaloon. Lyhdyt ovat vielä kesän jäljillä ja samoin syksyn tunnelmalliset kukat hankkimatta. Renkaat roikkuvat vielä katossa, sillä niissä voi temppuilla, vaikka vähän viileämpää jo onkin. 
Terassimme on tästä kohtaa pitkä ja hiukan kapea, mutta kuitenkin tilava ja katon alla. Rottinkikorit olen hankkinut Vepsäläiseltä ja ne ovat kestäneet ulkokäytössä jo vuosia. Tyynynpäälliset ovat Linumin mallistosta.  Grilli mahtuu sopivasti Olohuoneeseen menevän oven taakse ja minikesäkeittiömme on toimiva kokonaisuus. 

Kuulakasta syksyistä lauantaita sinulle lukijani!

Anni 
2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää terassillanne <3 Mukavia syksyisiä rentoutumishetkiä sinne <3 Leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.