sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Onnellisia hetkiä ja hyvää energiaa


Saimme lahjan ystävältämme, taiteilijalta. Hän oli maalannut edellisenkin teoksen. Yhdessä päätimme ryhtyä leikkiin, jonka tavoitteena oli päivittää kotimme suuri sisustuselementti moderniksi ja tämän hetken sisustukseemme sopivaksi. Annoimme vapaat kädet ja olimme poissa kotoa, kun taiteilija teki työtään. 
Tämä työ heijastaa merkityksiä perheestämme, kodistamme, rakkaudesta, jota kodissamme on läsnä. Energiat ja tunnelmat ovat näkyvissä tässä teoksessa. Merkitykset, joita avaamme toisillemme sanoin taideteoksesta, ovat kuin lahjapaketteja toisillemme.  Työ sopii meidän mielestä kotiimme hyvin ja sen sävyt vaihtuvat valaistuksen ja päivänvalon mukaan. Taideteos antaa meille onnellisia hetkiä ja hyvää energiaa. En käy avaamaan merkityksiä, sillä ne ovat niin henkilökohtaisia. Ne ovat herkkiä tunnelmia; ne ovat hetkiä elämästämme. 


Yhden voin paljastaa; taivaalla hehkuva vaaleansininen sävy on kuin puolisoni heleän sinisenä hehkuvat, iloiset silmät. Täydellisen sama sävy. Onnellisia ja energisiä päiviä sinulle lukijani. Sain tänä viikonloppuna tehtyä pitkän listan "rästihommia" - niin paljon sain energiaa tästä työstä. Seisoin töistä tullessani olohuoneessamme ja katsoin taideteosta. Sanoin oikein ääneen "Wau!" Tunsin, että työ oli rakkaudella toteutettu. Elämä antaa joskus täydellisiä lahjoja. Kiitokset taiteilijalle. 

Ihanaa alkavaa viikkoa teille lukijat!
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.