perjantai 10. helmikuuta 2017

Talvista oleskelua - tervetuloa meille


Tervetuloa meidän kotiin tänäkin vuonna. Kirjoitan blogiani oman intuition varassa - silloin kun hyvältä tuntuu. Loma teki tehtävänsä - olimme reissussa ja kaukana  arjen haasteista koko perheen voimin. Elämää ei kannata odotella, vaan rohkeasti kääriä auki sitä unelmaansa. Meidän Thaimaan lomamatka oli yhteinen unelma. Kiitollinen mieli unelman toteutumisesta. Tällä hetkellä kodissamme voi nauttia talvisesta tunnelmasta. Tähdet roikkuvat ikkunoissa, kun emme raskineet poiskaan ottaa. Oleskelunurkkauksia on ympäriinsä - melkein jokaisessa huoneessa. 


Teimme talveksi tytön työhuoneeseen oleskelupaikan - tyttöjen olohuoneen. Terassin sohvat ovat osittain talveksi siirtyneet sisätiloihin. Pojilla on peliluolassa oikea sohva, joka palvelee myös vierasvuoteena. Jokaisella on oma paikkansa rentoutua - saada hetkittäin omaa tilaa ja aikaa. 


Työn ja levon tasapaino on tärkeää. Yhteinen aika ja yhteinen suunta on tänä vuonna mietitty sekä keskulteltu. Toisten toiveet on hyvä huomioida, mutta itseäkään ei voi unohtaa. Mikä on sinun toiveesi tänä vuonna? Mistä unelmoit? 


Elinvoimainen ihminen uskaltaa antaa elämän kuljettaa. Joskus tuntuu hyvältä olla hukassa, kun suunta on oikea. 

Onnellista Uutta Vuotta 2017 teille ihanat lukijamme ja tervetuloa seuraamaan blogiani. 
Tervetuloa meidän kotiin 💜!

Anni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.