perjantai 24. maaliskuuta 2017

Askel kerrallaan


Asken kerrallaan - se riittää. Muuton naulakko oli se ensiaskel. Viimeisin löytö on kuvissa oleva eteisen naulakko. Sitä on odotettu, mutta se ei ole sattunut kohdalle. Olemme miettineet monenlaisia viritelmiä, mutta aina jostain syystä luopuneet niistä.  Pidän tämän pääeteisen avaruudesta ja tilantunnusta - enkä halunnut siihen sen vuoksi mitään kaappeja. Olen pitänyt tilan selkeänä ja rauhallisena. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä hitaammin teen hankintoja. Etsin niin kauan, että löydän laadukkaan, kauniin ja aikaa kestävän tuotteen. Tämä Innon Oka, ripustettava naulakko on suosittu kahviloissa. Eteinen kaipasi naulakkoa ns. vieraita varten, sillä meillä on arkieteinen toisessa päässä kotiamme.

 

Viime viikonloppuna vietimme kaksin kaupunkipäivää. Löysimme tämän siron ja monumentaalisen naulakon. Naulakko on kiinnitetty kattoon ja alhaalla, vaijerin päässä on paino. Tämä on uusi tapa ripustaa vaatteita - naulakko riippuu vaijerin varassa katossa. Se pyörii ja liikkuu sivuittain mahdollistaen maksimaalisen tilankäytön. Lisäksi se helpottaa siivousta.  Naulakon korkeutta voi säätää helposti. Naulakossa olevia koukkuja (6kpl) voi pyörittää eri suuntiin. Naulakko näyttää tyhjänäkin kauniilta. Naulakon on suunnitellut Teppo Asikainen ja se on kromattua terästä sekä polyuretaanikumia. Valitsimme väriksi tummanharmaan, jotta se erotttuu kunnolla taustasta ja muodostaa samalla myös taideteoksen tyhjänä ollessaan. Naulakon vierelle vastapainoksi laitoin vanhan tuolin, joka on mieheni ensimmäisiä huonekaluhankintoja. 


Olenkin muistuttanut itseäni siitä, että kaikkea ei tarvitse saada heti. Muistathan, että sinun ei tarvitse tietää tai kulkea koko matkaa kerralla. Riittää, että otat ensimmäisen askeleen. Niin on käynyt meidän eteishallin sisustuksessakin, jossa on edetty askel kerrallaan. Keväistä viikonloppua sinulle lukijani!

Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.