tiistai 18. huhtikuuta 2017

Ylitä itsesi ja onnistu


Ylitä itsesi ja onnistu. Älä luovuta. Luota siihen, että onnistut. Luo kauneutta ympärillesi. Ole kiitollinen ja hymyile. Itke, jos itkettää. Lepää riittävästi. Nämä ovat olleet mottojani arjen hetkinä.


 Kodin pienet muutokset piristävät aina, kun niitä saa aikaiseksi. Muutoksessa kohtaamme esteitä, jotka ennakoivat suurimmaksi osin onnistumista tulevassa muutosprosessissa. Jos koet esteet ylivoimaisena, kysy itseltäsi: Mitä tarvitsen, että voin ylittää esteet?" Esteenä on vielä ollut "uskallus puuttuu" vaihtaa tapetti.

Sisustuksellisesti muutoksia tehdessäni luotan aina "ammattiapuuni". En uskalla, enkä osaa, itse tehdä isoja muutostöitä. Osaan kyllä suunnitella ja auttaa. Kuvissa muutoksen kohteena on keittiön/ruokailutilan tapetti. Ylemmässä kuvassa näkyy tapetin kaunis kuvio - luonto, satumetsä, oravat yms. Tykkään tästä tapetista todella paljon, mutta silti vieläkin mietityttää. Ehkä vain aikapula vaivaa. Työtehopulveria puuttuu. 

Muutoksessa on aina kyse myös uusista tottumuksista. Olemme tottuneet, että keittiön kaikki seinät ovat vaaleita. Toisaalta meillä on paljon ikkunoita joka ilmansuuntaan, joten uuden tapetin värisävyt näyttävät vaalemmalta isolla pinnalla. Muutos herättää tunteita ja ajatuksia. Tapettivalintani kuosia on kehuttu - siitä tykätään meillä. Aina emme osaa kuitenkaan ennakoida, mitä kaikkea muutosmatkalla saamme mukaan. Luotan intuitioon. Tämän tapetin seinään saaminen on itsensä ylittämistä, uskallusta vaativaa, kun lopputuloksesta ei voi tietää. Luotan, että onnistumme. 


Valitse, mihin keskityt. Kun muuttaa näkökulmaa, se kasvattaa voimavaroja. Suuntaa ajatukset oikealla tavalla. Ylitä itsesi ja onnistu. Kaikki järjestyy ajallaan. 


Huhtikuun terveisin 
Anni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.