tiistai 19. syyskuuta 2017

Unelmasi on aika toteutua


Millaista elämä on nyt? Tavallista ja hyvää arkea. Turvallista työtä ja tasapainoilua. Sisustus kotona on pysynyt ennallaan - ei mitään muutosta. Se voi tuntua tylsältä - mitä tästä nyt olisi edes kirjoittamista. Kotimme on ollut viihtyisä ja emme ole kaivanneet muutoksia. Välillä voi sokeutua sille, mitä kaikkea kaunista ympärillä jo on. Kesän ainut sisustushankintani on lampaantalja, jonka hankimme kesälomareissulta. Minusta on ollut ihanaa ja turvallista huomata, että kaikki viihtyvät kotona - se on ollut tärkeää ja onnellista. Kuvassa näkyy uusi pikkukissamme Misu, joka myös omalta osaltaan pitää sisustuksen tällä hetkellä aika selkeänä.

Kirjoitin onnen avaimista viimeksi ja nyt on aika astua seuraava askel. Sillä ei ole oikeastaan mitään väliä millainen elämäntilanne on. Sillä ei ole väliä oletko rikas vai köyhä - voi olla, että koet olevasi ansioitunut jossakin. Kuinka tyytyväinen olet? Oletko kulkemassa kohti unelmaasi? Tänä syksynä olen saanut voimaa tästä kodissamme olevasta taideteoksesta. Olen istunut olohuoneessa ja katsellut tätä taideteosta. Ystäväni on maalannut tämän kotiimme. Olen rakentanut siltaa sisälleni tämän kauniin teoksen voiman avulla. 


Minulle tämä on tärkeä - voimaannuttava teos. Löydän tästä uutta voimaa kulkea kohti unelmaani. Tiedän, että minussa on potentiaalia, mutta en ole vielä löytänyt paikkaa, jossa saan sen täyteen mittaan. Unelmani odottaa vielä minua ja minä etsin unelmaani. Olen alkanut rakentaa siltaa unelmani ja nykyhetken väliin. Olen nauttinut elämästäni. Olen laittanut itseni peliin ja kestänyt sen, että asiat tuntuvat minussa niin kuin tuntuvat. Olen uskaltanut päästää itseni tilaan, jossa olen voittanut pelon ja astunut sen toiselle puolelle. Elänyt elämääni eteenpäin. 


Tämä voi kuulostaa unelmahötöltä, mutta kaikilla meillä on unelmia, joista emme aluksi uskalla kertoa ääneen. Lopulta asia on yksinkertainen. Jos kerromme mahdollisimman monelle unelmista, haaveista, ne voivat myös toteutua. Minulle unelmani on kirkastunut selkeäksi visioksi, jota kohti olen kulkemassa - hitaasti, mutta varmoin askelin. Aina on niitä ihmisiä, jotka ihmettelevät ja haluavat sanoa sanottavansa - omasta näkökulmastaan. Olen hyväksynyt sen, mutta kuljen omaa tietäni. Olen ajatellut, että menneisyyteni on minulle koulu, jonka opit ovat tehneet minusta yhtäaikaa vahvan ja herkän - sen oppeja toteuttamalla kuljen kohti unelmaani. Jokaisella on kaikki edellytykset kulkea kohti omia unelmia ja kokea itsensä onnelliseksi. Tulee vain ymmärtää, miten luo oman todellisuuden ja oppii suuntaamaan ajan sekä energian oikeisiin asioihin. Unelmasi on aika toteutua. Turvallista matkaa sinullekin kohti omaa unelmaasi. Syysterveisin
Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahdun niistä aina.